Son Dakika ! İstanbul'da Tramvay Taksiye Çarptı: 4 Yaralı

Alınan son dakika bilgilerine göre Fatih'te tramvay, ara sokaktan çıkan taksiye çarptı. Kaza sonucu 4 kişi yaralanırken olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İşte detaylar ve bölgeden gelen ilk görüntüler.

Yayınlanma:
Son Dakika ! İstanbul'da Tramvay Taksiye Çarptı: 4 Yaralı

Fatih'te Tramvay, bir ara sokaktan yola çıkan taksiye çarptı. Çarpma sonucu meydana gelen trafik kazasında araç içerisinde bulunan 3 yolcudan ikisi araç içinde sıkıştı. İtfaiye ekipleri sıkışan yolcuları çıkardı. Yaralanan sürücü ve 3 yolcu çevre hastanelere kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 19:50 sıralarında, Çemberlitaş durağına yakın bir bölgede meydana geldi. İçerisinde 3 yolcu bulunan taksinin sürücüsü, geri gelerek tramvay yolundan geçip yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada, Eminönü istikametinden Aksaray yönüne giden tramvay, taksiye arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle önde ve arkada bulunan biri kadın iki yolcu aracın içinde sıkıştı. Bunun üzerine durum, itfaiye ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, aracın içinde sıkışan yolcuları çıkardı. Bu arada, taksi sürücüsü ve arkasında oturan yolcu da yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrası yaşananları, çevredeki vatandaşlar cep telefonlarıyla kaydetti. Görüntülerde, kaza yapan taksi ve içerisinde sıkışan yolcular görülüyor. İtfaiye ekipleri de sıkışan yolcuları çıkarmaya çalışıyor. Çevredeki kalabalık da, kurtarma çalışmalarını izliyor.

FATIH'TE TRAMVAY TAKSIYE CARPTI 4 KISI YARALNADI(DHA)

Kazaya karışan taksi, çekiciyle olay yerinden kaldırıldı. Eminönü'nden Aksaray'a giden tramvay seferleri normale döndü.

FATIH'TE TRAMVAY TAKSIYE CARPTI 4 KISI YARALNADI(DHA)

5haber.com  |  İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.