Son dakika! Kayseri'de feci kaza: 3 ölü, 1 yaralı

Son dakika haberi: Kayseri'de kontrolden çıkan bir otomobil, karşı yönden gelmekte olan bir otomobilin üzerine düştü. Kaza sonucu 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. İşte detaylar ve yaşanan olay.

Yayınlanma:
Son dakika! Kayseri'de feci kaza: 3 ölü, 1 yaralı

Son dakika haberi Kayseri'den geldi. Alınan son bilgilere göre Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Bugün Kayseri- Ankara karayolu 12'nci kilometresinde bulunan Tekgöz kaplıcaları yakınlarında meydana gelen kazada, Ankara'dan Kayseri yönünde gitmekte olan ve 32 yaşındaki Veli Yardımcı yönetiminde olduğu öğrenilen 35 EC 736 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı kontrolden çıkarak refüjü aşıp takla attı. Takla atarak karşı yöne geçen ve bu yolda seyir halinde bulunmakta olan 57 yaşındaki Sami Ürek yönetimindeki 16 VZ 399 plakalı otomobilin üzerine düştü.

Aracın takla sonucu diğer aracın üzerine düşmesi sonucu meydana elen trafik kazasında, her iki otomobil sürücüleri Sami Ürek ve Veli Yardımcı ile 35 EC 736 plakalı otomobilde bulunan 30 yaşındaki Selda Yardımcı feci şekilde can verdi. Kaza yapan otomobillerin birinde bulunan ancak kimliği henüz saptanamayan bir çocuk ise yaralandı.

Yaralı çocuk, kaza yerine gelen 112 ekipleri tarafından ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle Kayseri- Ankara karayolunda trafik bir süre aksadı. Cesetlerin alınması ve kaza yapan otomobillerin kaldırılmasından sonra yolda ulaşım tekrar sağlandı.

Olay yerine gelen Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

5haber.com  | Kayseri

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.