Son Dakika: Kılıdaroğlu Gaziantep'te Evet Çadırını Ziyaret Etti

Ana muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep'te evet kampanyası yürüten bir çadırı ziyaret etti. İşte Kılıçdaroğlu'nun evet çadırı ziyareti.

Yayınlanma:
Son Dakika: Kılıdaroğlu Gaziantep'te Evet Çadırını Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandum çalışmaları için gittiği Gaziantep'te evet çadırını ziyaret etti.

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayır kampanyası yürüten bir çadırı ziyaret etmiş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ziyareti gündemde çok konuşulmuştu.

Bunun ardından ise ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu, anayasa değişikliği için gidilecek olan referandumda hayır kampanyası kapsamında gittiği Gaziantep'te, evet kampanyası yürüten bir çadırı ziyaret etti. Ziyaretin ayrıntıları ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Açıklama gelir gelmez haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep Üniversitesi'nin karşısına kurulan 'evet' çadırını ziyaret etti. Çadırdakilerle tokalaşan Kılıçdaroğlu'na bir kişi "Ben gencim, ben de milletvekili olmak istiyorum. Bu sebeple siz de 'evet' deyin" dedi. Kılıçdaroğlu ise, bu kişiye referandumda neden 'hayır' oyu kullanacaklarını anlattı. İkili arasındaki kısa sohbetin ardından Kılıçdaroğlu, aynı bölgede bulunan bir kafeyi ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, kafedeki bir gençle tava oynadı.

Gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Gaziantep

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.