Son Dakika: Korona Virüs Genelgesi

İçişleri Bakanlığı yayınladığı genelge ile bugün itibariyle Sinema, Cafeterya, Kahvehane gibi alanlar koronavirüs önlemleri kapsamında kapatıldı.

Yayınlanma:
Son Dakika: Korona Virüs Genelgesi

Koronavirüs salgını nedeni ile Tiyatro, Cafe, Sinema salonları, kahvehaneler, düğün salonları faaliyete kapatıldı.

İç İşleri bakanlığınca 81 İl valiliğine koronavirüs tedbirleri konulu ek genelge daha gönderildi. Genelge ile bugün itibariyle Sinema , Cafeterya , Kahvehane gibi alanlar koronavirüs önlemleri kapsamında kapatıldı. Bakanlıkta yapılan açıklamaya göre ;

Genelge ile bugün itibarıyla tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan-düğün salonu, çalgılı-müzikli lokanta-kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durduruldu.

Taziye Evleri de Kısıtlanacak

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre ayrıca sivil toplum kuruluşlarının genel kurulları, eğitimleri, insanları toplu olarak bir araya getiren her türlü toplantı ve faaliyetleri bugün itibarıyla geçici olarak ertelenecek. Toplu olarak vatandaşları bir arada bulunduğu taziye evlerinin faaliyetleri de bugün itibarıyla durduruldu.

Diğer korona virüs haberleri için tıklayınız. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.