Son dakika! Mardin'de katliam gibi kaza: 4 ölü, 13 yaralı

Son dakika haberi Mardin'in Midyat İlçesinden geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre iki işçi servisinin çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybederken 13 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son dakika! Mardin'de katliam gibi kaza: 4 ölü, 13 yaralı

Mardin'in Midyat İlçesi'nde tarım işçilerini taşıyan bir kamyonet hatalı sollama yapınca karşı yönden gelmekte olan başka tarım işçilerini taşıyan araçla çarpıştı. İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 4 kişi hayatını kaybederken 13 kişi de yaralandı. Yaralılar Midyat Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Mardin-Midyat karayolu üzerinde bulanan Duzova Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, 35 yaşındaki Mehmet Alkan yönetiminde olduğu tespit edilen ve tarım işçilerini taşıdığı belirlenen 47 IB 588 plakalı kamyonet ile yine tarım işçilerini taşıyan 44 yaşındaki Yusuf Akpınar yönetiminde olduğu açıklanan 35 HB 3927 plakalı kamyonetle hatalı sollama sonucuyla çarpıştı.

İki servisin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirirken, 13 kişi de yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların bilgi vermesi sonucu kaza bölgesine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada yaralananlar Midyat Devlet hastanesine sevk edildi ve doktorlar tarafından tedavi altına alındı. Öte yandan yaralı yakınları hastaneye akın etti.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Mardin

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.