Son Dakika ! Nusaybin'de Patlama Oldu: 2 Çocuk Ağır Yaralı

Mardn'in Nusaybin İlçesinde bir patlama oldu. İki çocuğun yerde bulduğu bir cisimle oynaması sonucu meydana gelen patlamada yaşları 3 ve 5 olan iki çocuk ağır yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son Dakika ! Nusaybin'de Patlama Oldu: 2 Çocuk Ağır Yaralı

Son dakika haberi Mardin'den geldi.

Alınan son dakika bilgilerine göre Mardin'in Nusaybin İlçesinde bir patlama oldu. 2 çocuğun yerde bulduğu cismin patlaması sonucu 5 yaşındaki Fatih Güneş ve kardeşi 3 şaşındaki Havin Güneş, bu sırada meydana gelen patlamada ağır yaralandı. Meydana gelen patlamada ağır yaralanan ve bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 kardeş, yapılan ilk müdahalenin ardından Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavilerine devam edildi.

Nusaybin'in Abdulkadir Mahallesinde bulunan Umut Sokak'ta oturmakta olan Fatih Güneş ve kardeşi Havin Güneş, bugün öğlen saatlerinde sokakta buldukları cismi kurcalayınca bir patlama meydana geldi. Patlamada ağır yaralanan 2 kardeş, çağrılan ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Fatih ve Havin Güneş kardeşler, Mardin Devlet Hastanesine sevk edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Mardin

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.