Son Dakika!! ÖSYM, KPSS Ortaöğretim Soru ve Cevap Kitapçıklarını Erken Yayımladı

ÖSYM, bugün milyonlarca adayın katılımı ile gerçekleşen KPSS ortaöğretim sınavı soru ve cevap kitapçıklarını bir sürpriz gerçekleştirerek erken yayımladı.

Yayınlanma:
Son Dakika!! ÖSYM, KPSS Ortaöğretim Soru ve Cevap Kitapçıklarını Erken Yayımladı

2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (2016 KPSS-Ortaöğretim) Ortaöğretim düzeyi sınavının tamamlanmasının ardından sınava giren milyonlarca aday ÖSYM'nin sınav soru ve cevaplarını yayımlamasını beklemeye başladı. ÖSYM'den gelen son dakika bilgisine göre soru ve cevap kitapçıkları sat 13.00 itibariyle erişime açıldı.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından düzenlenen sınavların tamamlanmasının ardından ÖSYM, sınav soru ve cevaplarının ya bi kısmını ya da tamamını kamuoyu ile paylaşıyor. Genellikle sınavın tamamlanmasından 5-6 saat sonra yapılan açıklama, bazen de birkaç günü bulabiliyor. Bazı zamanlar ise ÖSYM sınav soru ve cevaplarını erişime açmama kararı alıyor. Ancak ÖSYM'nin, bugün saat 10.00'da başlayan ve 3 milyon 500 bine yakın adayın katılımı ile gerçekleşen KPSS ortaöğretim düzeyi sınav soru ve cevap kitapçıkları yayımlandı.

KPSS Soru ve cevap kitapçıklarına gitmek için TIKLAYIN

ÖSYM tarafından henüz bu konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı ancak, ÖSYM'nin sınav soru ve cevap kitapçıklarını sınavın tamamlandığı gün olan bugün akşam saatlerine doğru erişime açması bekleniyor. Konu ile ilgili son dakika duyuruları olması halinde 5haber.com ekibi olarak bunu takipçilerimizle paylaşacağız.

Bir Sonraki KPSS Ortaöğretim Sınavı 2018'de

20 Kasım tarihinde gerçekleştirilen KPSS ortaöğretim sınavı her iki yılda bir düzenlenir. Son olarak 2014 yılında yapılan KPSS sınavının ardından yeni sınav 2016'da yapıldı ve bir sonraki sınav 2018' de düzenlenecek.

Gündem haberlerinden, ÖSYM duyurularından, KPSS haberlerinden, KPSS sonuçlarından ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.