Son Dakika ! Şanlıurfa'da Bir Lisede Yangın Çıktı: 20 Öğrenci Dumandan Etkilendi

Şanlıurfa'da bir lisenin bodrum katında yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu oluşan dumandan 20 öğrenci etkilendi. İşte bölgeden alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Son Dakika ! Şanlıurfa'da Bir Lisede Yangın Çıktı: 20 Öğrenci Dumandan Etkilendi

Son günlerde sıkça rastlanılan yangın haberlerine bir yenisi daha Şanlıurfa'da eklendi.

Şanlıurfa'nın merkezinde bulunan Ayhan Şahenk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin bodrum katında, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında 20 öğrenci dumandan etkilendi.

Merkezde bulunan Hayati Harrani Mahallesi’ndeki Ayhan Şahenk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin bodrum katında, bugün sabah saatlerinde, henüz sebebi bilinmeyen nedenden dolayı yangın başladı. Okul yöneticilerinin ihbar etmesi ile birlikte bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, öğrenciler ise tahliye edildi.

Okula gelen itfaiye ekiplerinin anında müdahalesiyle söndürülen yangında, 20 öğrenci dumandan etkilendi. Öğrenciler için çağrılan sağlık görevlileri tarafından ambulanslarda oksijen tedavisi uygulandı. Soğutma çalışmalarının sürdüğü bodrum katında bulunan öğrencilere ait eski mezuniyet kıyafetleri yanarken yangının çıkış nedeni ise henüz bulunamadı.

Öte yandan bugün yine İstanbul'da bir kız örenci yurdunda yangın çıkmış ve öğrencilerin hepsi yurttan tahliye edilmişti. Bu konuda gerekli tedbirlerin alınması ve bu konuda denetimlerin sıklaştırılması gerekmektedir.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Şanlıurfa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.