Son dakika! Şırnak'ta Cooger tipi askeri helikopter düştü

Son dakika haberi Şırnak'tan geldi. Alınan son bilgilere göre Şırnak'ta bir askeri helikopter düştü. İşte detaylar ve bölgeden alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Son dakika! Şırnak'ta Cooger tipi askeri helikopter düştü

Şırnak'ta bir askeri helikopterle 19:40 itibariyle  irtibatın kesildiği bildiriliyor, konuya  ilişkin Şırnak Valiliği ve Genel Kurmay Başkanlığı henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Çalışmalar Başladı

Askeri helikopterin düştüğü ileri sürülen bölgede  arama kurtarma çalışmalarının başlatıldığı  bildirildi.

Açıklama Geldi

Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinden kalkan coogeer tipi helikopter kalkıştan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına takılarak düştü. Kaza bölgesine arama-kurtarma ekiplerinin yanısıra çok sayıda sağlık personeli sevk edildi.

Uludere ilçesi Şenoba beldesinden Şırnak il merkezine gitmek üzere havalanan ve içerisinde 10'un üzerinde askerin personelin bulunduğu tahmin edilen Cooger tipi helikopter kalkıştan 3 dakika sonra saat 19.40 sıralarında yüksek gerilim hattına takılarak düştü. Bunun üzerine bölgeye askeri birlikler eşliğinde arama-kurtarma ekipleri ile çok sayıda sağlık personeli sevk edildi. Konuyla ilgili Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İlimiz Uludere ilçesi Şenoba beldesinden kalkan coogeer tipi helikopterimiz kalktıktan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına takılması sonucu düşmüştür.Olay yerine kurtarma ekiplerimiz intikal etmiştir."

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.