Son dakika! Şırnak'ta el yapımı patlayıcı infilak etti: 3 asker yaralandı

Son dakika haberi: Şırnak'ta arazide devam eden operasyonlar sırasında terör örgütünün daha önceden araziye döşediği patlayıcı infilak etti. Patlayıcının infilak etmesi sonucu 3 askerimiz yaralandı. İşte detaylar ve bölgeden alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Son dakika! Şırnak'ta el yapımı patlayıcı infilak etti: 3 asker yaralandı

Son dakika haberi Şırnak'tan geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre Şırnak'taki Küpeli Dağı'nda güvenlik güçleri tarafından PKK'ya yönelik devam eden operasyonlar kapsamında bugün arama tarama çalışmaları yapıldı. Yapılan arama-tarama çalışmaları sırasında, daha önceden, bölücü örgüt üyesi teröristler tarafından araziye döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 3 asker yaralandı.

Şırnak'ın kırsal kesiminde PKK'lı teröristlere yönelik başlatılan operasyonlar devam ederken, bugün sabah saatlerinde Küpeli Dağı Görmeç Bölgesi'ndeki arazi arama ve taraması esnasında bölücü terör örgütü PKK üyelerinin de daha önceden araziye döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 3 askerimiz yaralandı. Yaralanan askerler, Helikopter ile Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan bölgede başlatılan operasyon sürüyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Şırnak

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.