Son Dakika !! Şırnak'ta İş Makinesinin Geçişi Sırasında Patlama Oldu: 5 Kişi Yaralandı

Alınan son dakika haberlerine göre Şırnak'ta patlama oldu. İş Makinesinin geçişi sırasında meydana gelen patlamada 5 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Son Dakika !! Şırnak'ta İş Makinesinin Geçişi Sırasında Patlama Oldu: 5 Kişi Yaralandı

Son dakika haberi Şırnak'tan geldi.

Şırnak'ın merkezinde içme suyu şebekesini onarnmakta olan müteahhitlik firmasına ait iş makinesinin geçişi sırasında patlama meydana oldu. Patlamada ilk belirlemelere göre 5 kişi hafif şekilde yaralandı

Şırnak merkez Dicle Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından daha önce tuzakların el yapımı patlayıcı, bugün saat 15.15'de kentin içme suyu şebekesini onaran müteahhit firmaya ait kepçenin altında patladı. Meydana gelen patlama sırasında operatör Ebubekir Barkın ile yardımcısı Mehmet Belge ve çevrede bulunan vatandaşlardan Beşir Külter, Refik Erdem ve Abdurrahman İdin olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslar ile Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Şırnak

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.