SON DAKİKA !! Şişli Etfal Hastanesinde Yangın Çıktı-Hastalar Tahliye Ediliyor (Bölgeden İlk Görüntüler)

Son Dakika haberi İstanbul Şişli'den geldi. Şişlide bulunan Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yangın çıktı. Yangının çıktığı bölümde hastalar tahliye ediliyor. İş bölgeden alınan ilk görüntüler.

Yayınlanma:
SON DAKİKA !! Şişli Etfal Hastanesinde Yangın Çıktı-Hastalar Tahliye Ediliyor (Bölgeden İlk Görüntüler)

Son dakika haberi İstanbul'dan geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde acil kadın doğum bölümünde yangın çıktığı öğrenildi.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Kadın Servisi Yeni Doğan Ünitesi'nde elektrik kontağından yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye aracının sevk edildiği hastanede güvenlik önlemleri alındı. Hastanenin 1. katında bulunan Yeni Doğan Servisi tahliye edilirken yangın sırasında yaralanan ve dumandan etkilenenlerin olmadığı belirtiliyor.

Çok sayıda itfaiye aracının sevk edildiği hastanede güvenlik önlemleri alındı, hastane içindeki oksijen tüpleri bina dışına çıkarıldı. Hastanenin 1. katında bulunan Yeni Doğan Servisi tahliye edilirken yangın sırasında yaralanan ve dumandan etkilenenlerin olmadığı belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise hastanenin çocuk bölümünde jenaratör kaynaklı bir yangın çıktığı, itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldüğü , duman tahliyesinin devam ettiği belirtildi.

Çocukların Durumları İyi

Hasta yakınlarına bilgi veren hastane görevlisi, "Yangının kontrol altına alındığı ve doğum ünitesindeki çocukların

Yangın sonrası bina görevlileri hastaları tahliye etmeye ve yangına müdahale etmeye başladı. İşte bölgeden alınan ilk görüntüler.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, türkiye haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.