Son Dakika !! Sur'da Trenin Geçişi Sırasında Patlama: 10 Vagon Raydan Çıktı

Alınan son dakika bilgilerine göre Diyarbakır'ın Sur İlçesinde bir yük gemisinin geçişi sırasında raylara döşenen el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. İşte bölgeden alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Son Dakika !! Sur'da Trenin Geçişi Sırasında Patlama: 10 Vagon Raydan Çıktı

Son dakika haberi Diyarbakır'ın Sur İlçesinden geldi.

Batman Diyarbakır seferini yapmakta olan yük treni Bağıvar köyü yakınlarından geçerken raylara döşenen  el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken yaklaşık 10 vagon raydan çıktı.

Bugün saat 13.00 sıralarında Batman'dan Diyarbakır'a gelen ham petrol taşımacalığında kullanılan boş yük treninin geçişi sırasında, teröristlerce raylara döşenen el yapımı patlayıcı infilak ettirildi.

Patlamanın öğrenilmesiyle birlikte bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Ancak saldırıda can kaybı ve yaralanan olmazken, patlamanın şiddetiyle boş 8 vagon raydan çıktı. Olay yerine giden polis ekiplerinin incelemesi devam ederken, bölgeye sevk edilen ambulanslar da ihtiyaç duyulmadığı için istasyonlarına geri çağrıldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, patlama haberlerinden gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Diyarbakır

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.