Son Dakika!! TBMM'de AK Partili ve CHP'li Komisyon Üyeleri Arasında Kavga Çıktı

Anayasa teklifinin görüşüldüğü Türkiye Büyük Millet Meclisinde kavga çıktı. AK Parti ve CHP komisyon üyeleri arasında çıkan kavganın ayrıntıları haberimizde.

Yayınlanma:
Son Dakika!! TBMM'de AK Partili ve CHP'li Komisyon Üyeleri Arasında Kavga Çıktı

Anayasa değişikliği teklifi görüşmelerinin devam ettiği Anayasa Komisyonu'nda 3. maddenin kabul edilmesinin ardından AK Partili ve CHP'li komisyon üyeleri arasında tekrar kavga çıktı.

CHP'lilerin İsteği Ortamı Gerdi

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, terör örgütü DEAŞ'ın internette yayınladığı görüntüleri komisyonda izletmek isteyince Anayasa Komisyonu'nda tansiyon yine yükseldi. Bu durum üzerine, AK Parti sıralarından Yalım'a tepki gösterildi. CHP'li Yalım, partisinin grup başkanvekillerinin uyarısı üzerine görüntüyü yarıda kesti. CHP'li Yalım, "Bu görüntüleri izleyince içim yandı. Benim kalbim bu görüntüleri izlemeye dayanmadı. Evlatlarımız yakılıyor, biz burada başkanlık konuşuyoruz. Çocuklarımızı savunmak zorundayız" diye konuştu.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden TBMM haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.