Son Dakika! Tekirdağ Çerkezköy'de Bir Fabrikada Patlama Oldu: 29 Yaralı

Tekirdağ'da bulunan bir tekstil fabrikasında patlama oldu. Fabrikada meydana gelen patlama sonucu çıkan dumandan 29 işçi etkilendi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son Dakika! Tekirdağ Çerkezköy'de Bir Fabrikada Patlama Oldu: 29 Yaralı

Son dakika haberi Tekirdağ'dan geldi. Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde bulunan bir tekstil fabrikasında bugün sabah saatlerinde meydana gelen bir kazan sonucu patlama meydana geldi. Dumandan etkilenen 29 işçi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'ne bağlı olan Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu bulunan özel sektöre ait bir tekstil fabrikasında, bugün sabah saatlerinde kazanlardan birinde patlama meydana geldi. Patlama sonucu fabrikadan dumanlar yükselirken, dumandan etkilendiği belirtilen 29 işçi, bölgeye çağrılan ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan diğer bazı fabrikalardaki işçiler ise olası bir olumsuzluğa karşı evlerine gönderildi.

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Belediye Başkanı Vahap Akay da Organize Sanayi Bölgesi'ne giderek çalışmaları yerinde inceledi. Kaymakam Abban, "Kazanın bir tanesinde kimyasal reaksiyon redeniyle aşırı ısınmadan dolayı patlama meydana gelmiş. Koku ve duman nedeniyle fabrika boşaltıldı" dedi. Fabrikada itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışma ile dumanlar kontrol altına alındı.

Son dakika haberlerinden anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Tekirdağ

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.