Son dakika! Trabzon'da feci trafik kazası: 4 ölü, 3 yaralı

Son dakika haberi: Trabzon'da meydana gelen trafik kazasında yaylaya gitmekte olan kamyonet uçuruma yuvarlandı. Aracın yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son dakika! Trabzon'da feci trafik kazası: 4 ölü, 3 yaralı

Son dakika haberi Trabzon'dan geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre Trabzon'un Araklı İlçesi'nde, yaylaya gidenlerin içinde bulunduğu kamyonet, kontrolden çıkıp uçuruma yuvarlandı. Kamyonetin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatına kaybederken, 3 kişi yaralandı.

Bugün sabah saat 07.40 sularında Sularbaşı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Araklı'dan yaylaya giden Naci Hasan İpekçioğlu yönetimindeki 61 DL 974 plakalı kamyonet, rampa aşağı giderken virajı alamayıp kontrolden çıktı ve yaklaşık 400 metre yükseklikteki yamaçtan Aşa Deresi'ne yuvarlandı. Kamyonetin uçuruma yuvarlanmasısonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti. Kazayı görenler, jandarma ve 112'ye ihbarda bulundu. Bölgeye gelen 112, jandarma ve itfaiye ekiplerinin çalışmalarına, çevredekiler de yardım etti.

Taklalar atan araç hurdaya dönerken, sürücünün babası 67 yaşındaki Ali İpekçioğlu, yengesi Havva İpekçioğlu ve komşuları Şükür Ömer Atmaca kaza yerinde, akrabalardan Tahsin Bilaloğlu da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Sürücü Naci Hasan İpekçioğlu ile akrabaları Abbas ve Emine Zelife İpekçioğlu da yaralandı. Yaralılar ambulansla bölgedeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.