Son dakika! Tunceli'de çatışma çıktı: 1 asker şehit oldu, 2 yaralıa

Son dakika haberi: Tunceli'de çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 askerimiz şehit olurken 2 asker de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son dakika! Tunceli'de çatışma çıktı: 1 asker şehit oldu, 2 yaralıa

Son dakika haberi Tunceli'den geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre Tunceli

Nazımiye İlçesi kırsalında operasyon yürüten İlçe Jandarma Komtanlığı'na bağlı birliklere, silahlı PKK'lı terörist grup tarafından roketatar ve uzun namlusilu silahlarla ateş açıldı. Açılan ilk ateşte 1 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Ardından güvenlik güçlyerinin de karşılık verimesiyle çatışma yaşanırken, PKK'lıların bulunduğu bölge helikopterlerle yoğun bombardımana tutuldu.

Nazımiye İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Özel Harekat birliği, Geriş Köyü yakınlarında harekat halindeyken, silahlı kalabalık PKK'lı terörist grubunun roketatar ve uzun namlulu ilahlı saldırısına uğradı. Askerlerin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Açılan ilk ateşle birlikte 1 asker şehit olurken, 2 asker de yaralandı. Şehit ve yaralı 2 asker, helikopterle çatışma bölgesinden alınarak Tuneli Devlet Hastanesi'ne getirildi. Şehit asker naaşı, hastane morguna kaldırılırken, yaralı 2 asker ise tedavi altına alındı.

Çatışmanın ardından bölgeye 2 taaruz helikopteri sevkedilerek, teröristlerin bulunduğu bölge yoğun bombardımana tutuldu. Bölgede çembere alınan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlayan operasyon devam ediyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.