Son dakika: Van'da silahlı saldırı: Kardeşini ve yeğenini öldürdü 4 yeğenini yaraladı

Alınan son dakika bilgilerine göre Van'ın Muradiye İlçesinde bir kişi, tartıştığı ailesinden 2 kişiyi tabanca ile öldürürken 4 kişiyi de yaraladı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son dakika: Van'da silahlı saldırı: Kardeşini ve yeğenini öldürdü 4 yeğenini yaraladı

Van'da aile içinde silahlı saldırı gerçekleşti. Muradiye İlçesinde İzzet Dinçer, tartıştığı kardeşi Naci Dinçer ve yeğeni Hamza Dinçer'e silahla saldırdı. Tabancayla ateş eden İzzet Dinçer, kardeşi ile yeğenini öldürdü, 4 yeğenini de olayda yaralandı.

Van'a bağlı Muradiye İlçesi'ne bağlı Kemerköprü Mahallesi Şeytan Köprüsü yakınlarında öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, aralarında daha önceden ailevi nedenlerden anlaşmazlık bulunan İzzet Dinçer ile kardeşi Naci Dinçer ile yeğenleri arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. İzzet Dinçer, tabancasını çekerek ateşledi. Kurşunların isabet ettiği kardeşi Naci Dinçer ile yeğeni Hamza Dinçer hayatını kaybetti, yeğenleri Hosraf Dinçer, Musa Dinçer, Ali Dinçer ve Bayram Çoksu yaralandı. Yaralılar Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ne götürüldü. İzzet Dinçer, gözaltına alınırken, polis ve jandarma olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, politika haberlerinden, kamu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com' u takipte kalın.

5haber.com  | Van

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.