Son dakika! Yolcu otobüsü demir yüklü TIR'a çarptı: 1 ölü, 20 yaralı

Son dakika haberi Elazığ'dan geldi. Alınan son bilgilere göre İstanbul'dan Van'a gitmekte olan bir yolcu otobüsü demir yüklü TIR'a çarptı. Çarpma sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 1'i ağır olmak üzere 20 kişi yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son dakika! Yolcu otobüsü demir yüklü TIR'a çarptı: 1 ölü, 20 yaralı

Son dakika haberi: Elazığ'ın Karakoçan İlçesi'nde bir yolcu otobüsü ile demir yüklü TIR çarpıştı. Otobüsün demir yüklü TIR'a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken 1'i ağır olmak üzere 20 kişi de yaralandı.

Bugün sabah saat 06.30 sularında Karakoçan- Bingöl karayolunun 6'ıncı kilometresinde meydana gelen kazada İstanbul'dan Van'a doğru gitmekte olan ve Zafer Üstün yönetiminde olduğu öğrenilen 34 ZZ 6516 plakalı yolcu otobüsü, önünde gitmekte olan 33 AH 380 çekici plakalı demir yüklü TIR'ın 31 PAD 67 plakalı dorsesine çarptı. Otobüsün TIR'ın dorsesine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında otobüsün ön koltuğunda yolculuk yapmakta olan yolculardan 1'i yaşamını yitirirken, 1'i ağır olmak üzere 20 kişi de yaralandı.

Kaza sonucu yaralanan vatandaşlar, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Karakoçan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan yaralı buradaki ilk müdahalenin ardından Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.Yaralanan sürücü Zafer Üstün, ifadesinde gözüne güneş ışığı yansıdığı için önündeki TIR'ı göremediğini söylediği belirtildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.