Sorgun'da feci trafik kazası: Aynı aileden 2 kişi öldü , 2 yaralı

Son dakika: Sorgun'da bir TIR'a arkadan çarpan otomobilin içindeki 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Sorgun'da feci trafik kazası: Aynı aileden 2 kişi öldü , 2 yaralı

Son dakika haberi Yozgat'tan geldi. bölgeden alınan son bilgilere göre Yozgat’ın Sorgun İlçesi'nde kırmızı ışıkta beklemekte olan bir TIR'a arkadan çarpan otomobilde bulunan aynı aileden 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, Sorgun İlçesi Karakaya kavşağında meydana geldi. Yozgat'tan Sivas yönüne giden 26 yaşındaki Tolga Zenger yönetimindeki 71 EU 514 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen henüz sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen TIR'a arkadan çarptı. Kazada, araç içerisinde sıkışan 21 yaşındaki Ceylan Zenger öldü, eşi sürücü Tolga Zenger ile çocukları 4 yaşındaki Çilem ve 3 yaşındaki Deniz Zenger ise yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla Bozok Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Deniz Zenger de doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Ceylan Zenger'in cesedi, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarılarak Sorgun Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Kaza haberini haber alıp olay yerine gelen Zenger ailesinin yakınları, gözyaşı döküp sinir krizi geçirdi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.