Sosyal Medyanın Yeni 'En Çok Takip Edilen Ünlü'sü: Burak Özçivit

Geçtiğimiz ay Dubai'ye bir gezi düzenleyen Burak Özçivit, burada kazandığı yeni hayranları ile sosyal medyada en çok takip edilen ünlü unvanını Murat Boz'un elinden aldı.

Yayınlanma:
Sosyal Medyanın Yeni 'En Çok Takip Edilen Ünlü'sü: Burak Özçivit

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, ünlü sanatçı Murat Boz'u solladı.

Yaklaşık olarak 2 ay önce Dubai'ye bir gezi gerçekleştiren ve beraberindeki Meryem Uzerli ile Dubai City Walk'taki 'Muhteşem Yüzyıl Sergisi'nin açılış davetine katılan Burak Özçivit, yakışıklılığı ve sempatisi ile burada da kendisinden söz ettirdi. 2 ay önce düzenlenen gecenin onur konukları olan ikiliyi, Arap hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı

Etkinlikler esnasında ve sonrasında çok konuşulan başarılı oyuncu Burak Özçivit'in, bazı basın ve yayın organlarında yer alan iddialara göre bu etkinlikten 450 bin dolar kazandığı belirtildi. Öte yandan Dubai gezisinde sempatisi ve yakışıklılığı ile oradakileri de kendisine hayran bırakan Burak Özçivit kazancının yanı sıra sosyal medya hesabı Instagram'daki takipçilerini de ciddi miktarda arttırdı.

Dubai'ye gerçekleştirdiği seyahat sonrasında Instagram'da 600 bin Arap takipçi kazanan Özçivit, kankası Murat Boz’un ‘Instagram’da en çok takip edilen ünlü’ unvanını elinden kaptı.

Burak Özçivit: 6 milyon 400 bin takipçi ile sosyal medyanın en fazla takip edilen ismi oldu.

Murat Boz ise Murat Boz: 6 milyon 100 bin ile ikinci sırada kaldı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.