Söylemezsem Olmaz Cephesinden Yeni Haberler Geldi! Seren Serengil’in Boşalan Koltuğunu Bakın Hangi İsim Dolduracak!

Söylemezsem Olmaz, o ismi Seren Serengil'in yerine getiriyor. Ünlü sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, sosyal medya sayfasından bir mesajla Söylemezsem Olmaz programından neden ayrıldığını açıkladı. Program Beyaz TV ekranlarında yayınlanıyor. Son olarak Serengil'in koltuğuna kimin oturacağı belli oldu.

Yayınlanma:
Söylemezsem Olmaz Cephesinden Yeni Haberler Geldi! Seren Serengil’in Boşalan Koltuğunu Bakın Hangi İsim Dolduracak!

Mobbinge uğradığını iddia eden ve sosyal medya hesabından programla tüm bağlarını kopardığını açıklayan Seren Serengil'in suçlamaları magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. Serengil, Arto ve Bircan Bali ile birlikte yaptığı 'Söylemezsem Olmaz' programından ayrıldıktan sonra mobbing kurbanı olduğunu iddia etti. Bu ayrılığın ardından dikkatler programın yeni yorumcusuna çevrildi. Bircan Bali ve Arto ile ekranlara gelecek ismin ise Ebru Şancı Öztürk olduğu belirtildi.

Seren Serengil Yerine Ebru Şancı Öztürk Geliyor

Söylemezsem Olmaz'ın yorumcularından Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde mobbinge uğradığını iddia ederek programdan ayrıldığını sosyal medyadan yaptığı uzun bir mesajla duyurdu. Çok sayıda iddia yayınlayan Seren Serengil'in programdan ayrılmasının ardından dikkatler programın yeni yorumcusunda çevrildi. İzleyiciler programa yeni bir yorumcunun katılıp katılmayacağını merakla beklerken, Seren Serengil'in yerini Ebru Şancı Öztürk'ün alacağı dedikodusu gündem oldu.

Seren Serengil'in Beyaz TV Hedefi Oldu

Serengil uyuşturucu kullandığından şüphelenilen Bilal Özbilge'den bahsetti. Serengil, kumar oynarken borç para istediğini söyleyerek Özbilge'yi resmen yerin dibine soktu. Söylemezsem Olmaz programından ayrılan Seren Serengil, programın yapımcısı Bilal Özbilge'yi resmen ateşin ortasına attı. Serengil, Bilal Özbilge’ye borç verdiği parayı istedi.

soylemezsem-olmaz-seren-serengil-in-boslugunu-o-isimle-dolduracak.jpg

Mobbing ve Psikolojik Şiddet İddiası Gündem Oldu

Uzun zamandır Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk ve yorumculuk yapan Seren Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifa ettiğini duyurmuştu. Yaptığı açıklamada ayrılık sebebine de yer veren Serengil, ‘Uzun zamandır süregelen birtakım olaylarla birlikte her sabah Beyaz TV’de yorumculuğunu yapmakta olduğum Söylemezsem Olmaz isimli programdan bu sabah itibariyle tüm yasal haklarımı saklı tutarak ayrılmış bulunmaktayım. Programdaki diğer yorumcular ve yapımcı tarafından sözlü, psikolojik şiddet ve mobbing nedeniyle kişilik haklarımın, kamuoyu önünde itibarımın, ismimin marka değerinin ve sayın seyircilerimin gözündeki varlığımın zarar görmemesi adına bu kararı almış bulunmaktayım.’ İfadelerini kullanmıştı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.