Söylemezsem Olmaz'da Seren Serengil'in yerini Ebru Şancı aldı

Beyaz TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Söylemezsem Olmaz programında tansiyon yükseldi. Arto ve Bircan Bali ile birlikte programın yorumcu koltuğunda oturan ünlü sanatçı Seren Serengil, programa veda etti. Geçtiğimiz...

Yayınlanma:
Söylemezsem Olmaz'da Seren Serengil'in yerini Ebru Şancı aldı

Beyaz TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Söylemezsem Olmaz programında tansiyon yükseldi. Arto ve Bircan Bali ile birlikte programın yorumcu koltuğunda oturan ünlü sanatçı Seren Serengil, programa veda etti. Geçtiğimiz hafta flaş bir ayrılık kararı alarak hayranlarına vedasını açıkladı. Bugün ise programın yeni bölümünün ekranlara gelmesiyle birlikte Serengil'in yerini alan isim belli oldu. Serengil'den sonra boş kalan koltuk hızla bir şekilde dolduruldu. İşte detaylar...

Ebru Şancı Öztürk, Söylemezsem Olmaz ekibine katıldı

39 yaşındaki ünlü model, sunucu ve oyuncu Ebru Şancı Öztürk, Beyaz TV'nin sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz kadrosunda yerini aldı. Başarılı isim, bugün itibariyle Seren Serengil'in koltuğunu üstlendi. Ebru Şancı, Argo Dalga ve Bircan Bali ile birlikte ilk canlı yayınında bu sabah kamera karşısına geçti.

Seren Serengil'in Söylemezsem Olmaz programından ayrılması ise medya dünyasında büyük ses getirdi. Programın eski yorumcusu Deniz Akkaya'ya, program yapımcısına ve sunucu koltuğunda oturan Bircan Bali ile Arto Dalga'ya dava açtığını bildirdi. Programdan ayrılığını ise şu cümlelerle açıkladı:

"Uzun zamandır süregelen birtakım olaylarla birlikte her sabah Beyaz TV'de yorumculuğunu yapmakta olduğum 'Söylemezsem Olmaz' isimli programdan bu sabah itibarıyla tüm yasal haklarımı saklı tutarak bulunmaktayım. Programdaki diğer yorumcular ve yapımcı tarafından sözlü, psikolojik şiddet ve mobbing nedeniyle kişilik haklarımın, kamuoyu önündeki itibarımın, ismimin marka değerinin ve siz sayın izleyicilerimin gözündeki varlığımın zarar görmemesi adına bu kararı almış bulunmaktayım."

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.