Söz 10. bölüm Star Tv'de yayınlandı (Söz 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Ekranların sevilen dizisi Söz'ün yeni bölümü ekranlara geldi. Peki Söz'ün son bölümünde neler yaşandı? İşte Söz dizisinin yayınlanan son bölümü.

Yayınlanma:
Söz 10. bölüm Star Tv'de yayınlandı (Söz 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Star Tv ekranlarının en sevilen dizisi Söz, yeni bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. Yeni bölümü ile ekranlara gelen Söz dizisinin yeni bölümü on binlerce kişiyi ekran başına kilitledi. Diziyi ekran başında izleyemeyen takipçiler ise son bölümü internet üzerinde araştırmaya başladı. İşte Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümünde yaşanan olaylar ve son bölüm izleme adresi.

Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümünde Erdem, Yavuz'un son isteğini yerine getirir ve İnsansız Hava Aracını (İHA), Yavuz'un bulunduğu yeri patlatması için yönlendirir. Ancak Çolak'ın hiç umulmadık başka bir planı vardır. Bu plan herkes için işleri daha da zora sokmaktadır. Çolak planını yürürlüğe koymaya çalışırken, adamlarından birisi büyük bir hata yapar. Çolak’ın adamına verdiği ceza kendisi için kötü sonuçlar doğuracaktır.

Öte yandan Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümünde Avcı’nın vurduğu Eylem'in durumu oldukça ağırdır. Hayati tehlikesi olan Avcı kendini suçlamaktadır. Derin bir üzüntü ve gergin bir bekleyiş içindedir. Aldığı haber onu şok eder. Eylem, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybeder.

Aldığı iki önemli istihbaratla harekete geçen tim, iki büyük operasyona çıkar. Çolak'ı gitgide köşeye sıkıştırırlar. Ancak Çolak'ın canımızı yakacak son bir hamlesi daha vardır ve Yavuz’un timi ilk defa bir askerini şehit verir.

Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

http://www.startv.com.tr/soz

Söz dizisinin 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.