Söz 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı (Söz Dizisi 3. Bölümde Erdem Yarbay Ölüyor mu?)

Ekranların sevilen dizisi Söz'ün yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Söz 3. bölümde neler yaşanacak? Söz dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte söz dizisinin yeni bölümü hakkında son bilgiler.

Yayınlanma:
Söz 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı (Söz Dizisi 3. Bölümde Erdem Yarbay Ölüyor mu?)

Ekranların yeni dizisi Söz, ilk 2 bölümü ile binlerce izleyicinin kalbinde taht kurmayı başardı.

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana internet üzerinde en çok aranan ve araştırılan dizilerden olan Söz dizisinin merak edilen 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük bir heyecana sahne olan Söz dizisinin son bölümünün ardından beklenen fragmanı yayınlandı. Peki Söz dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Söz dizisinde Yavuz hissettiği şüphelerde haklı mı çıkacak? İşte Söz dizisinin yeni bölümü ile ilgili detaylar.

Söz dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında düşen helikopterden sağ kurtulan Erdem Yarbay, uluslararası silah tüccarının peşinden giderek bir mağaraya sığınır. Mağaraya sığınan Erdem Yarbay'ı ve tüccarı mağarada büyük bir sürpriz beklemektedir.

Öte yandan Söz dizisinin yeni bölümünde köyde gerçekleşecek bir düğünün hazırlıklar başlar. Yavuz, bu düğünün masum olmadığı yönünde şüphelere sahiptir. Acaba Yavuz şüphelerinde haklı çıkacak mıdır?

İşte Söz Dizisinin Yeni Bölüm Fragmanı

Söz Dizisi Son Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümünde terör örgütünün lideri Çolak’ın uluslararası bir silah tüccarıyla yapacağı füze alışverişinin istihbaratı alınır. Örgüt lideri Çolak, büyük bir eylem hazırlığı içerisindedir. Yavuz önderliğinde, yeni kurulan özel tim bunu engellemek için mücadeleye başlar.

Doktor Bahar ise oradaki köy halkının yaşam koşullarıyla yüzleşir. Yavuz komutasında düzenlenen operasyonun sonucunda herkesi bekleyen büyük bir sürpriz olacaktır.

Söz dizisinin yeni bölümlerinden haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.