Söz 6. bölüm fragmanı yayınlandı-Söz 6. bölüm saat kaçta?

Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümü binlerce kişi tarafından büyük bir beğeni ile izlendi. Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı ise izleyici ile buluştu. Peki Söz dizisinin 5. bölümünde neler yaşandı? Söz dizisinin 6. bölüm fragmanını nasıl izlerim? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Söz 6. bölüm fragmanı yayınlandı-Söz 6. bölüm saat kaçta?

Star ekranlarının sevilen yeni dizisi Söz, geçtiğimiz hafta ekranlara gelen son bölümü ile binlerce izleyiciyi ekran başına kilitledi. Söz dizisinin ekranlara gelen yeni bölümü binlerce kişiyi televizyon başına kilitledi ve yine nefesleri kesti. On binlerce takipçi, diziyi kaçırmama adına saati gelir gelmez ekran başına kilitlendi. Ancak çok sayıda takipçi de Söz dizisinin yeni bölümünü izleyemedi. Dizinin ekranlara gelen 5. bölümünü izlemek ve Söz dizisinin yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını öğrenmek isteyen takipçiler, internet üzerinden araştırmalara başladı. İşte Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümü ile ilgili detaylar ve yeni bölüm bilgileri.

Çolak’ı köşeye sıkıştıran Yavuz ve ekibi, beklemedikleri bir engelle karşılaşırlar. Aşmaları gereken engel, hem masum bir çocuğun hem de Keşanlı’nın hayatına mal olabilecek derecede ciddidir. Bu arada Eylem, Çolak’ın elindedir ve orda Çolak’ın kan donduran planlarından birine tanık olmak üzeredir. Bu durum Eylem’in hayatını iyice riske atarken Bahar da hastanede hayati bir tehlike ile karşı karşıya gelir. Bu tehlike, Yavuz ile Bahar arasında gerginliğe neden olurken Çolak da büyük planı için üst düzey militanlarla bir toplantı yapmak üzeredir. Toplantıyı haber alan Tim’in iki görevi vardır: Aynı anda hem Eylem’i kurtarmak hem de toplantıyı basmak için plan yaparlar. Ancak işleri hiç de kolay olmayacaktır. Bu arada Fatma, Hafız’dan boşanmak için avukata giderken onu temelli kaybetmek üzere olduğundan habersizdir.

Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantıyı kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

" http://www.startv.com.tr/dizi/soz/bolumler "

Söz 6. Bölüm Fragmanı

Söz yeni bölümü Pazartesi günü Kanal D ekranlarında saat 20.00'da yayınlanacak.

Söz Önceki Bölümde Neler Yaşandı?

Söz dizisinin bir önceki bölümünde düşen helikopterden sağ kurtulan Erdem Yarbay, uluslararası silah tüccarının peşinden giderek bir mağaraya sığınır. Mağaraya sığınan Erdem Yarbay’ı ve tüccarı mağarada büyük bir sürpriz beklemektedir.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.