Söz 6 bölüm tek parça sansüzsüz- Söz 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekranların sevilen yeni dizisi Söz, önceki akşam yeni bölümü ile yayınlandı. Peki Söz dizisinin son bölümünü nasıl izlerim? Söz dizisi 6. bölümde neler yaşandı? Söz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Söz dizisinin son bölümünde yaşananlar ve diğer detaylar.

Yayınlanma:
Söz 6 bölüm tek parça sansüzsüz- Söz 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı ilk gündem bu yana binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Söz dizisi, önceki akşam yeni bölümü ile yayınlandı. Yayınlanan yeni bölümü ile yine on binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Söz dizisini, tv'de izleyemeyen takipçiler, dizinin son bölümünü internet üzerinde araştırmaya başladı. Peki Söz dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Söz dizisinin yeni bölümünü nasıl izlerim? Söz dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Söz dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar ve dizinin detayları.

Söz dizisinin son bölümünde Tim, Çolak’ı nihayet ele geçirdi. Fakat Çlok'ın ele geçiren Tim büyük bir krizle karşı karşıya kalır. Aynı anda altı tane özel kuvvet askeri de Çolak’ın adamları tarafından rehin alınmıştır. Bu durum karşısında Yavuz kritik bir kararın eşiğindedir. Ya Çolak’ı adalete teslim edecek, ya da arkadaşlarını kurtarmak için Çolak’ı serbest bırakmayı göze alacaktır.

Bu durum sonrasında ise Çolak ve Yavuz arasında büyük bir psikolojik savaş yaşanmaya başlar. Öte yandan teröristlerin elindeki Hafız ağır yaralıdır. Onun hayatına karşılık Yavuz ve tim de yaralı bir teröristi yaşatmak zorundadır. Bu konuda doktor Bahar, Tim’e yardımda bulunur. Yavuz, hem Hafız’ı kurtarmak hem de Çolak’ı elinde tutmak için cesur bir karar verir. Ancak Çolak’ın da aklında büyük bir infial yaratacak sinsi bir plan vardır.

Söz dizisinin yeni bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yen sekmede açabilirsiniz.

" http://www.startv.com.tr/dizi/soz/bolumler/6-bolum-sansursuz "

Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.