Söz dizisi 11. bölüm tek parça yayında-Söz 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz dizinin son bölümü ekranlara geldi. Peki Söz'ün son bölümünde neler yaşandı? Söz dizisinin yeni bölümünü nasıl izlerim? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Söz dizisi 11. bölüm tek parça yayında-Söz 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekranların sevilen dizisi Söz, önceki gün son bölümü ile ekranlara geldi. 11. bölümü ile Star Tv ekranlarında yayınlanan Söz dizisi, yine binlerce takipçiyi ekran başına kilitledi. Ancak diziyi ekranlarda izleyemeyen çok sayıda takipçi de dizinin son bölümünü internet üzerinde araştırmaya başladı. İşte Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümünde yaşanan olaylar ve dizinin yeni bölüm detayları.

Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümünde Kurtdereli’nin şehit olmasının ardından bütün Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları büyük bir temizlik harekatı için düğmeye basar. Yavuz ve ekibi, köşe bucak Çolak’ı kovalamaya ve onu yakalamak için uğraşmaya başlar. Soluk soluğa devam eden bu manasız takip sırasında Geveze vurulur ve ağır şekilde yaralanır. Ağır yaralanan Geveze'nin acil şekilde hastaneye kaldırılması gerekmektedir. Bu arada Yavuz Çolak’ı takip etmekten vazgeçeceğe benzemiyor.

Öte yandan Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümünde Bahar kendisi hakkında açılan soruşturma sonucu şok olacağı bir haber alır. Aynı anda Yavuz ve timi ise Çolak’ı kıskıvrak yakalamak üzeredir ama bu Çolak dahil herkesin hayatına mal olmak üzeredir.

Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümünü izlemek ve dizi hakkında detaylı bilgi edinmek için aşağıda yer alan bağlantı adresini yeni sekmede açabilirsiniz.

http://www.startv.com.tr/dizi/soz/son-bolum

Söz dizisinin 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz habedar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.