Söz Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı (Söz Dizisi Saat Kaçta?)

Star ekranlarının sevilen dizisi Söz, yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Söz dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar ve Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı ile ilgili alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Söz Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı (Söz Dizisi Saat Kaçta?)

Star Tv ekranlarının sevilen yeni dizisi Söz, önceki akşam yayınlanan son bölümü ile ekranlara geldi. 3. bölümü ile ekranlara gelen söz dizisi, yine on binlerce kişiyi ekran başına kilitledi. Peki Söz dizisinin son bölümünde neler yaşandı. Söz dizisinin ekranlara gelen 3. bölümünü nereden izleyebilirim? Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümü ile ilgili detaylar, yaşanan olaylar, dizinin son bölümünü izlemek için adres ve Söz dizisinin yeni bölümü ile ilgili alınan son bilgiler.

Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümünde düşen helikopterden sağ kurtulan Erdem Yarbay, uluslararası silah tüccarının peşinden gider. Tüccarın peşinden giden Erdem Yarbay, bir mağaraya sığınır. Helikopter kazasının ardından silah tüccarı ile mağaraya sığınan Erdem Yarbay ve tüccarı, girdikleri mağarada büyük bir sürpriz beklemektedir.

Öte yandan köyde gerçekleşecek bir düğün için hazırlıklara başlangıç yapılır. Yavuz, bu düğünün masum olmadığı yönünde şüphelere sahiptir. Acaba Yavuz şüphelerinde haklı çıkacak mıdır? Detaylardan, daha fazlasından ve dizinin son bölümünün tamamına ulaşmak için aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

" http://www.startv.com.tr/dizi/soz/bolumler "

SÖZ DİZİSİ 4. BÖLÜM FRAGMANI

Söz dizisi her Pazartesi saat 20.00'da

2. Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Söz dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 2. bölümünde terör örgütünün lideri Çolak’ın uluslararası bir silah tüccarıyla yapacağı füze alışverişinin istihbaratı gelir. Çolak, büyük bir eylem hazırlığı içerisindedir. Yavuz önderliğinde, yeni kurulan özel tim bunu engellemek için mücadeleye başlar.

Doktor Bahar ise oradaki köy halkının yaşam koşullarıyla yüzleşir. Yavuz komutasında düzenlenen operasyonun sonucunda herkesi bekleyen büyük bir sürpriz olacaktır.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.