Sözcü'den gözaltı kararı sonrasında flaş açıklama

Sahibi ve 4 kişi hakkında verilen gözaltı kararının ardından Sözcü Gazetesinden ilk açıklama geldi. İşte Sözcü Gazetesinin yaptığı açıklama.

Yayınlanma:
Sözcü'den gözaltı kararı sonrasında flaş açıklama

Son dakika açıklaması bu sabah gelmişti. Gelen açıklamaya göre Sözcü Gazetesi'nin sahibi Burak Akbay'ında aralarında olduğu 4 kişi hakkında gözaltı kararı çıkmıştı. Gelen gözaltı kararının nedeni ise Fethullahçı Terör Örgütü adına suç işlemek olarka açıklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan operasyon sonucu verilen talimatla hakkında gözaltı kararı verilen isimlerin evlerinde gözaltı ve arama işlemi yapıldı.

Gözaltı kararının ardından ise Sözcü Gazetesi sessizliğini bozdu ve bir açıklama yaptı. Polis operasyonu sonrasında gazete bir fotoğraf paylaştı ve "Susmayacağız" açıklaması yaptı.

"#SözcüSusarsaTürkiyeSusar – Susmayacağız" başlığı ile yapılan açıklamada, "Türkiye'nin kurtuluş mücadelesine başladığı 19 Mayıs günü Türkiye'nin vicdan sesi olan Sözcü'ye yöneltilen algı operasyonu yurdun büyük bölümünde infial yarattı. Sözcü'nün telefonları kilitlendi. Büyük şehirlerden köylere kadar binlerce noktadan destek telefonları, mailleri yağıyor. Kimse merak etmesin Sözcü susmayacak. Bu ülkenin insanlarının vicdan sesi olmaya devam edecek. Çünkü #SözcüSusarsaTürkiyeSusar" ifadelerine yer verildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.