Sözleşmeli er ne kadar maaş alır? Görev süresi sonunda alınan tazminatı ne kadar?

Sözleşmeli er ne kadar tazminat alır? KKK sözleşmeli er başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından en çok aranan konulardan biri de erlerin maaş ve tazminat tablosu oldu. Sözleşmeli erlerin tazminatları yıllara göre ne kadar artar? İşte sözleşmeli erlerin maaş ve tazminat tablosu.

Yayınlanma:
Sözleşmeli er ne kadar maaş alır? Görev süresi sonunda alınan tazminatı ne kadar?

Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları Bünyesinde çalışmakta olan sözleşmeli erler ve sözleşmeli er sınavlarına hazırlanan adaylar, sözleşmeli erlerin sözleşmelerinin sona ermesinin ardından alacakları tazminat miktarını araştırıyor. Peki sözleşmeli erler ne kadar maaş alır? Sözleşmeli erler, hizmet yıllarına göre ne kadar tazminat alır? İşte detaylar.

Sözleşmeli er olarak göreve başlayacak olan adayların ilk sözleşme dönemleri en az 3 en fazla 4 yıl olarak belirlenir. 3 veya 4 yıllık ilk sözleşmesini imzalayan adaylar, sözleşme süreleri dolana kadar görevlerinden ayrılmak isterlerse istenen tazminatı ödemek zorundadır.

Ön Sözleşme Döneminde Sözleşme Fesih Edilir mi? Edilse Tazminat Var mı?

Ön sözleşme süresi, sözleşmeli er adayları için adaylık süresi gibi değerlendirildiğinden, ön sözleşme süresi içinde ayrılanlar hakkında herhangi bir cezai işlem yapılmaz ve ayrılanlar tazminat ödemezler.Fakat sözleşmeli er adaylarının ücretleri her ayın başında peşin olarak ödendiği için çalışmadığı günlere ait yapılan ücret ve ödemeler kendisinden geri alınır.

Sözleşmeli erler, aşağıda yazan ücretler kadar maaş ve tazminat alırlar.

Sözleşmeli er ve erbaşların memurluğa geçişleri hakkında detaylar için TIKLAYIN

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.