Sözleşmeli Personel Alımı Başladı! Kurumda Çalışacaklara Duyurulur

Samsun personel alımlarını bildirmesi üzerine binlerce aday kurumun başvuru şartlarını araştırmaya başladı. En az lise mezunu olarak yapılacak alımlarda şartlar belli oldu.

Yayınlanma:
Sözleşmeli Personel Alımı Başladı! Kurumda Çalışacaklara Duyurulur

Eğitim Kurumlarına da personel ihtiyacı söz konusu olurken, sürekli güncel ilanlara yer veriliyor. Böylelikle eğitim kurumunda çalışmak isteyenler personel alım başvuru şartlarının ne olduğunu sorgulamaya başlıyor. En az lise mezunlarının başvuru yapabileceği alımlarda KPSS puanı en az 50 olarak belirtildi.

Lise, önlisans ve lisans adaylarını sevindirecek alımlar duyurulurken, KPSS puanı 50 puan ve üstü şekilde belirtildi. KPSS puanının yüksek şekilde tutulmaması adaylar açısından sevindirecek en güzel gelişmelerden biri. Böylelikle kurum bünyesinde çalışmak isteyenler başvurularını kolayca yaparak iş sahibi olma imkanı elde edecek.

Başvuruları Kaçırmayın! Samsun Üniversitesi Personel Alım Başvurusu Ne Zaman Bitecek?

Kamu kurumlarında çalışmak isteyenlerin başvuru tarihlerini kaçırmaması önemli. Bu sebeple 289 personel alımı yapacak olduğunu belirterek mutlu etmeyi başaran Samsun Üniversitesinin personel alımlarında son başvuru tarihine dikkat edilmesi gerekiyor. Aynı zamanda adayların ilanın Resmi gazetede yayımlanmasından 15 günlük diliminde Üniversitesinin resmi web sayfası üzerinden başvurularını beyan etmeleri gerekecek. Samsun Üniversitesi tarafından başvuruda bulunan adaylardan başvuru formu ve diğer gerekli evrakların en geç 15 gün içerisinde kurum bünyesine iletilmesi istenecek.

Samsun Üniversitesi Rektörlüğünce Yayımlandı!

Üniversite bünyesinde çalışmak isteyenler Samsun Üniversitesi tarafından duyurulan 52 personel alım ilanlarına başvurularını yapabilir. Üniversite yapacak olduğu alımlarda pek çok farklı alanlarda personel eksikliğini gidermek için nitelikleri belirledi. Buna bağlı olarak başvuru yapacaklar, kurumun istenen pozisyonlarına göre şartları yerine getirerek dahil olma imkanına sahip olacak. Üniversitenin nitelikli kadrolarına hangi pozisyonlarda alım yapılacak olduğunu öğrenmek isteyen adaylar için şu şekilde ifade edilebilir;

*Kütüphaneci

*Büro Personeli

*Destek Personeli

*Koruma ve Güvenlik Personeli

Alınacak olduğu bildirildi. Ayrıca son başvuru tarihi 14 Mart 2023 olarak belirtilirken, kurum bünyesinde çalışmaya hak kazananların başvurularının açıklanma tarihi de 28 Mart 2023 olarak belirlendi. Böylelikle kurum bünyesinde çalışmak isteyenlerin başvuru tarihlerine mutlaka dikkat etmeleri gerekiyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.