Star Wars Serisinin Yeni Film Fragmanı Yayınlandı (Star Wars: The Last Jedi Vizyon Tarihi)

Milyonlarca kişinin beklediği fragman yayınlandı. Star Wars serisinin bu yılın sonunda çıkacak The Last Jedi film fragmanı izleyici ile buluştu. İşte yayınlanan fragman ve serinin yeni filminin vizyon tarihi.

Yayınlanma:
Star Wars Serisinin Yeni Film Fragmanı Yayınlandı (Star Wars: The Last Jedi Vizyon Tarihi)

Tüm dünya üzerinde en çok izlenen serilerden biri olaran öne çıkan Star Wars serisinin yeni film fragmanı yayımlandı.

Uzun bir süredir büyük bir merakla beklenen Star Wars: The Last Jedi filminin fragmanı takipçiler ile buluşurken, filmin vizyona girmesi için geri sayım başladı. Milyonlarca takipçi, serinin yeni filmi için gün saymaya başladı. Serinin çıkan son filmi Star Wars: Force Awakens, tüm dünya üzerinde yaklaşık olarak 2 milyar dolar gişe elde etmiş, başta izleyiciler olmak üzere birçok eleştirmenden geçer not almıştı. Bazı eleştirmenler, serinin son filminin bazı kısımlarını eleştirse de son filmde en beğenilenler arasındaki yerini aldı.

Star Wars serisinin yeni bölüm fragmanından görüldüğü kadarıyla yeni filmin önceki filme göre daha çok karanlık olacağı görülüyor. Serinin devam filmi olan The Last Jedi'de, Prenses Leia'yı canlandıran Carrie Fisher'ın da, hayatını kaybetmeden önce çektiği ve filme eklenen pek çok sahne yer alıyor. Bu sahneler ise izleyicinin hüznünü bir kat daha artırıyor.

Star Wars: The Las Jedi filminde Luke Skywalker(Mark Hamill) bir önceki filmin aksine muazzam derecede önemli bir konumda yer alacak. Ancak Luke Skywalker'ın bir sözü dikkatlerden kaçmıyor: "Jediların zamanı sona erdi!" Luke Skywalker'ın bu aşırı sıkıntılı durumu ise canları biraz sıkacak.

İşte Star Wars: The Last Jedi Fragmanı

Fragmanı yayınlanan Star Wars: The Last Jedi filmi 17 Aralık 2017'de tüm dünyada gösterime girecek.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, magazin haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için tıklayın

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.