Steam Tüm Zamanların Anlık Online Oyuncu Rekorunu Gördü

PC oyuncularının buluşma noktası olarak kabul edilen Steam, yeni bir rekorla gündeme geldi. Steam’de, 33 milyon 78 bin 963 kullanıcı eş zamanlı olarak bulunarak, yeni bir rekor kırdı.Steam, son dönemlerde kırdığı eş zamanlı...

Yayınlanma:
Steam Tüm Zamanların Anlık Online Oyuncu Rekorunu Gördü

PC oyuncularının buluşma noktası olarak kabul edilen Steam, yeni bir rekorla gündeme geldi. Steam’de, 33 milyon 78 bin 963 kullanıcı eş zamanlı olarak bulunarak, yeni bir rekor kırdı.

Steam, son dönemlerde kırdığı eş zamanlı kullanıcı sayısı rekoruna bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz hafta sonu, iki defa eş zamanlı kullanıcı sayısı aşıldı. Böylece yeni bir rekor kırılmış oldu.

SteamDB verilerine göre günün erken saatlerinde Steam’de tüm zamanların eş zamanlı kullanıcı sayısı rekoru kırıldı. 33 milyon 78 bin 963 kullanıcı, eş zamanlı olarak Steam üzerinde bulundu. Bu kullanıcıların büyük kısmı oturum açmış olmasına karşın aktif olarak Steam’i kullanmayan kişilerdi.

Steam’de Rekorlar Kırılmaya Devam Ediliyor

2020 yılının ilk dönemlerinde, pandemiyle birlikte Steam kullanıcı sayısı istikrarlı şekilde artmaya devam ediyor. Geçen yıl Mart ayında 30 milyon barajına yaklaşan eş zamanlı kullanıcı sayısı rekoru, Ekim ayında bu barajı geçmişti.

Steam’in kırdığı bu rekorun arkasında birçok oyun olduğu biliniyor. Ancak bunlardan bazılarının da daha etkili olduğu bir gerçek.

Rekorların kırılmasını sağlayan en önemli iki oyun olarak CS:GO ve Dota 2 gösteriliyor. Bu oyunların dışında ise PUBG, Goose Goose Duck, Lost Ark, Apex Legend, GTA 5, Modern Warfare ve Rust gibi oyunlar da etkili. Steam’de kırılan bu rekorun hangi seviyelere ulaşacağı ise şimdiden merak ediliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.