Steam'de GTA: The Definitive Edition'a %117 Zam Geldi

Rockstar Games, GTA oyunları ile oyun dünyasında iz bırakan şirketlerden biri olarak biliniyor. GTA oyunlarına olan yoğun ilgi nedeniyle şirket bir remaster üçlemesi çıkarmıştır. GTA: The Definitive Edition adındaki bu üçlemeye,...

Yayınlanma:
Steam'de GTA: The Definitive Edition'a %117 Zam Geldi

Rockstar Games, GTA oyunları ile oyun dünyasında iz bırakan şirketlerden biri olarak biliniyor. GTA oyunlarına olan yoğun ilgi nedeniyle şirket bir remaster üçlemesi çıkarmıştır. GTA: The Definitive Edition adındaki bu üçlemeye, %117 oranında zam yapıldı. Böylece oyun, normal fiyatının iki katı fiyata satılmaya başladı.

GTA: The Definitive Edition içerisinde GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas remaster sürümleri bulunuyor. İlk çıkarılan dönemde PC sürümünde bazı hatalar olduğu fark edilmiş ve satışlar durdurulmuştu. Ancak daha sonra sorun çözülmüş ve satışlara devam edileceği açıklanmıştı.

GTA: The Definitive Edition için birkaç gün önce çıkan bir haberde Epic Games Store’da %50 indirimli olacağı iddia edilmişti. Hatta bazı iddialar, tamamen ücretsiz olacağı şeklindeydi. Ancak bu iddiaların ortaya atıldığı dönemde oyuna %117 zam yapılarak, oyun severler adeta ters köşeye yatırıldı.

GTA: The Definitive Edition Steam’de Satışa Sunuldu

GTA: The Definitive Edition, nihayet Steam’de satışa sunuldu. Ancak oyun severler, Rockstar Games sitesinde 529 TL oyunun Steam üzerinde 1.150 TL’ye satışa sunulmasına şaşırdı. Daha sonra ise bu duruma tepkiler yükselmeye başladı.

Oyuncuların tepkisinden midir, yoksa bir satış stratejisinin parçası olduğundan mıdır bilinmez ama lansmana özel %50 indirim yapıldı. Buna göre 2 Şubat gününe kadar oyunun fiyatı 570 TL oldu. Ayrıca Rockstar Games sitesindeki fiyat da güncellendi ve 1.150 TL yapıldı. Bu durum nedeniyle oyunu almak isteyenlerin lansman indiriminden yararlanması faydalı olacaktır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.