Şubat 2020'de Vizyona Girecek Filmler

Şubat’ta birbirinden güzel filmler vizyona giriyor. Sizin için hazırladığımız hafta hafta listede uygun bir filme kendinizi ayarlayabilirsiniz. Hafta hafta vizyona girecek filmleri paylaşacağız. Hafta 1 vizyona girecek filmler:Gelecek...

Yayınlanma:
Şubat 2020'de Vizyona Girecek Filmler

Şubat’ta birbirinden güzel filmler vizyona giriyor. Sizin için hazırladığımız hafta hafta listede uygun bir filme kendinizi ayarlayabilirsiniz. Hafta hafta vizyona girecek filmleri paylaşacağız. Hafta 1 vizyona girecek filmler:

Gelecek filmler için 5haber.com sitemizi takipte kalınız.

07 ŞUBAT CUMA (1.HAFTA)

Yırtıcı Kuşlar (Ve Muhteşem Harley Quinn) – AKSİYON

Cathy Yan yönetmenliğindeki Birds Of Prey, Harley Quinn'in Joker'den ayrılmasından sonra Black Canary, Huntress ve Dedektif Renee Montoya'ya katılarak Cassandra Cain'i zalim suç lordu Black Mask'ten kurtarmaya çalışmalarını konu ediniyor.

Şeker Çocuk – DRAM

Shia LaBeouf’un kendi hayatından esinlenerek yazdığı film; genç aktörün fırtınalı geçen çocukluğunu ve genç yetişkinlik zamanlarını, babasıyla barışmak için kendi içinde verdiği mücadeleyi ve akıl sağlığıyla başa çıkmaya çalışmasını anlatıyor.

Ahmet İki Gözüm – DRAM, BİYOGRAFİ

Hakan Gürtop ve Gani Rüzgar Şavata'nın yönetmenliğini üstlendiği Ahmet İki Gözüm, sanatçı Ahmet Kaya'nın hikâyesini uyarlıyor.

Karabasan – KORKU, GERİLİM

Karabasan, tüm ailesini öldüren genç bir kadının neden bu cinayetleri işlediğine dair bir araştırmaya koyulan psikiyatri doktoru Phillip'in hikâyesini anlatıyor.

Şahane Hayaller – KOMEDİ

Süper Ajanlar – KOMEDİ, ANİMASYON, AKSİYON

Dark Waters – DRAM, TARİHİ, BİYOGRAFİ

Nathaniel Rich'in 2016 yılında New York Times'da kaleme aldığı The Lawyer Who Became DuPont’s Worst Nightmare adlı makalesinden uyarlanan Dark Waters, şirketler hukukunda özel bir savunma avukatı olan Robert Bilott'un, kimya endüstrisinin öncü firmalarından DuPont'a dava açmasını ve şirketin birçok insanın hayatına mal olabilecek bir çevre kirliliğine yol açtığını ispatlamaya çalışmasını konu ediniyor.

Seberg – GERİLİM, DRAM, BİYOGRAFİ

Kristen Stewart'ın başrolünde yer aldığı Seberg, Jean-Luc Godard imzalı À bout de souffle'deki rolü ve performansı sonrası uluslararası bir şöhrete kavuşan, 60'ların sonunda insan hakları hareketi ve Black Panther oluşumuna verdiği destekten ötürü gözetim baskısını şiddetli bir şekilde uygulamaya koyan J. Edgar Hoover yönetimindeki FBI'ın radarına giren Jean Seberg'ün hayatının bu trajik kısmını konu ediniyor.

Cellabi – KOMEDİ

Humraz Cin Tarikatı - KORKU

Humraz Cin Tarikatı, arkeoloji tahsili yapan Tuğba'nın, Humraz isimli bir cin tarikatını araştırma sürecini anlatıyor.

1917 – DRAM, SUÇ

Sam Mendes'in yönettiği, usta isim Roger Deakins'in görüntü yönetmenliğini üstlendiği 1917, I. Dünya Savaşı sırasında bir tuzağa doğru gitmekte olan bir tabur askerin hayatını kurtaracak mesajı, zamanla yarışarak iletmeye çalışan iki askerin hikâyesini anlatıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.