Sudan Çok Korkan Adanalı Minik Kerem Kanalda Boğularak Can Verdi

Adana'da meydana gelen olayda, evine dönmek isteyen 7 yaşındaki Kerem Arslan, kanala düştü. Kanala düşen Kerem, akıntıya kapılarak hayatını kaybetti. İşte yaşanan olay.

Yayınlanma:
Sudan Çok Korkan Adanalı Minik Kerem Kanalda Boğularak Can Verdi

Adana'da meydana gelen olayda, sulama kanalına düşen 7 yaşındaki Kerem Arslan, boğularak can verdi. Oğlunun cesedinin başında gözyaşı döken 33 yaşındaki baba Zülfikar Arslan, "O sudan çok korkardı, nasıl düşmüş?" şeklinde feryat etti.

Adana'nın Merkez Yüreğir İlçesinde bulunan Hacıali Mahallesi'nde oturmakta olan Kerem Arslan, annesi Hacer Arslan ile birlikte kanal kıyısında bulunan akrabalarının evine ziyaret amaçlı gitti. Anne yakınları ile sohbet ederken, Kerem Arslan evlerine dönmek istedi. Eve dönmek için yola çıkan Kerem Arslan, sulama kanalına düşerek akıntıyla sürüklenmeye başladı. Küçük çocuğun sürüklendiğini görüp, kanala atlayan vatandaşlar, 7 yaşındaki Kerem Arslan'ın cansız bedenini çıkardı. Olay yerine gelen 33 yaşındaki baba Zülfikar Arslan, "O sudan çok korkardı, nasıl düşmüş" diye gözyaşı döktü.

7 yaşındaki minik Kerem Arslan'ın cenazesi, Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis boğulma olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, Adana haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.