Süleyman Soylu'dan Diyarbakır'daki Patlama ile İlgili Son Dakika Açıklaması Geldi

Diyarbakır'da meydana gelen patlama ile ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan beklenen açıklama geldi. İşte Bakan Soylu'nun açıklaması.

Yayınlanma:
Süleyman Soylu'dan Diyarbakır'daki Patlama ile İlgili Son Dakika Açıklaması Geldi

Diyarbakır'da meydana gelen patlama ile ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklama geldi. Bakan Soylu yaptığı son dakika açıklamasında Bağlar İlçesinde meydana gelen patlamada dışarıdan bir müdahale olmadığını, patlamanın tamir esnasında olduğunu söyledi.

İstanbul'da konuştuğu sırada gelen notu kamuoyu ile paylaşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Diyarbakır'da bir patlama olmuştu. Oradaki çevik kuvvet binası içindeki bir kademede. Yani araçların tamir -bakım yapıldığı bir yerde  Dışarıdan bir  müdahale olup olmadığına arkadaşlarımız bakıyordu. Şu an da dışarıdan bir müdahale olmadığı, tamir sırasında araçtan kaynaklanan bir patlama olduğu... 1 kişi enkaz altında, AFAD yaşadığını söylüyor. 1 ağır yaralı var,  hafif yaralılar da var. Allah beterinden saklasın" ifadelerini kullandı.

Patlama Anı Kameralarda

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar İlçesinde meydana gelen patlama anı güvenlik kameralarına yansıdı. Patlama anına ait görüntülere ulaşmak için lütfen TIKLAYIN

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, yaşam haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.