Süper Lig'de Takım Sayısı Artıyor mu? Süper Lig'de Bu Yıl Küme Düşme Olmayacak mı?

Spor Toto Süper Lig'in yeni sezonu için flaş bir iddia ortaya atıldı. Aldığımız bilgilere göre Lig'in gelecek sezonunda takım sayısının 21'e çıkartılabileceği öğrenildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Süper Lig'de Takım Sayısı Artıyor mu? Süper Lig'de Bu Yıl Küme Düşme Olmayacak mı?

Spor Toto Süper Lig'de yayıncı kuruluş ve futbol dünyasının önde gelen otoritelerinin önerisi ile Süper Lig'de takım sayısında artışa gidilebileceği belirtildi. Yeni sezon için düşünülen bu yapılandırma ile bu yıl hiçbir takımın küme düşürülmemesi de düşünülüyor.

Alınan son dakika bilgilerine göre Spor Toto Süper Lig'de, Avrupa Liglerindeki gibi bir yapılanma olması bekleniyor. Yeni sezon için düşünülen bu yapılanmada ligde artık 21 takım mücadele edecek. Mevcut 18 takıma, İkinci ligden gelen  3 takım daha eklenecek ve Süper Lig'de yeni sezonda 21 akım mücadele edecek.

Bir sonraski sezonda ise takım sayısının 20'ye düşeceği bilgisi alınırken, Avrupai bir modele geçileceği öğrenildi.

Bu yapılanma, henüz resmi kaynaklardan bir doğrulama almadı. Ancak kulislerden edindiğimiz son dakika bilgilerine göre bu durumun ciddi bir şekilde görüşüldüğü ve durumun kısa süre içinde kamuoyu ile paylaşılacağı öğrenildi.

Son dakika haberlerinden, spor haberlerinden, gündem haberlerinden, Süper Lig haberlerinden, maç sonuçlarından, Türkiye haberlerinden, transfer haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Anlara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.