Suriye Uçaklarından Türkiye Sınırına Yakın Bölgede Hava Harekatı: 22 Ölü , 15 Yaralı

Suriye rejim güçleri tarafından Türkiye sınırına yakın İdlib kentine bağlı Kafr Nabl kasabasına yönelik hava saldırısı yapıldı. Düzenlenen saldırıda 22 kişi hayatını kaybetti. İşte bölgeden alınan görüntüler.

Yayınlanma:
Suriye Uçaklarından Türkiye Sınırına Yakın Bölgede Hava Harekatı: 22 Ölü , 15 Yaralı

Türkiye 'nin Suriye sınırına yakın bölgede bulunan İdlip kentine bağlı olan Kafr Nabl kasabasına Suriye rejim güçlerine ait uçaklar tarafından hava saldırısı düzenlendi. Düzenlenen hava saldırısında 22 kişinin hayatını kaybettiği, 15 kişinin de yaralandığı bölgeden alınan son dakika bilgileri arasında.

Yerel kaynaklardan konu ile ilgili alınan son dakika bilgilerine göre, İdlib'e bağlı Kafr Nabl kasabasına bugün öğle saatlerinde düzenlenen saldırıda, 22 kişinin öldüğü, 15 kişinin de yaralandığı bildirildi. Saldırısı sonrası bölgedeki sivil savunma ekiplerinin yaralıları kurtarma çalışması başlattığı bildirildi. Rejim uçaklarının saldırısında, binaların yanı sıra birçok işyeri ve araçlarında ağır hasar gördüğü belirtildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, saldırı haberlerinden, ekonomi haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.