Survivor 11 Nisan'da Ogeday Neden Yok? Ogeday Survivor'dan Elendi mi?

Survivor'un son bölümünde Ogeday Girişken neden yok? Survivor son bölümünde Ogeday neden yer almadı? İşte Survivor'un son bölümünde Ogeday'ın olmamasının nedeni.

Yayınlanma:
Survivor 11 Nisan'da Ogeday Neden Yok? Ogeday Survivor'dan Elendi mi?

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2017'nin önceki akşam yayınlanan son bölümünde Ogeday sürprizi yaşandı. Survivor'un 11 Nisan gecesi yayınlanan bölümünde Ogeday Girişken'in olmaması, takiğpçileri internet üzerinde araştırmaya sevk etti. Ogeday'ın elenip elenmediğini, Survvior'un son bölümünde neden olmadığını merak edenlere beklenen yanıt Acun'dan geldi.

Survivor 2017'nin en iddialı isimleri arasında yer alan Ogeday Girişken, yarışmanın başından bu yana sergilediği performans ve kazandığı oyunlarla takipçilerin gönlünde taht kurdu. Birçok izleyici ise Ogeday'ın Survivor yarışmasını kazanması adına onun adına mesajlar yolladı. Peki Ogeday önceki gece neden Survivor'da yoktu? Ogeday elendi mi? İşte Ogeday'ın önceki akşam yayınlanan son bölümde olmamasının nedeni.

Survivor 2017 yarışmacılarından Ogeday Girişken, önceki bölümde geçirdiği sakatlık nedeniyle bir süre oyunlarda yer almayacak. Ogaday'ın Survivor doktoru Metin Kuş'tan oynayabilir raporu alması sonrası Ogeday, tekrar Survivor'da yarışacak.

Ogeday Girişken Kimdir?

1992 yılında Adana'da dünyaya gelen Ogeday Girişken eğitim hayatına Adana'da başladı ve burada ilk ile ortaöğretimini tamamladı. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünü kazanan Ogeday, bu bölümü başarı ile tamamladı.

Başarıları ile adından bahsettiren Ogaday, 10 yıl boyunca Fenerbahçe kürek takımında lisanslı sporcu olarak görev yaptı.

Henüz küçük yaşlardayken kürek takımı ile başarıdan başarıya koşan Ogeday, ülkesini ve ailesini gururlandırdı.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın. Son dakika haberlerinden haberdar olmak için TIKLAYIN

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.