Survivor 17 Haziran 2017 elenen isim belli oldu

Ekranların en sevilen yarışma programı Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu. İşte konseyde çıkan sonuca göre adaya veda eden isim.

Yayınlanma:
Survivor 17 Haziran 2017 elenen isim belli oldu

Survivor 2017'de adaya veda eden isim belli oldu.

Survivor 2017'de finale yaklaşılırken heyecanda gün geçtikçe artarak devam ediyor. Önceki gün oynanan dokunulmazlık oyununun ardından bu akşam da dokunulmazlık oyunları için yarışmacılar ter döktü. Büyük bir heyecana sahne olan dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyi toplandı ve elemeye kalan isimler arasında sms yarışması başladı.

Elemeye kalan isimler arasında başlayan sms oylamasında en az oyu alan isim adaya veda edecekti. Programın sunucusu Acun Ilıcalı, noter huzurunda gerçekleşen oylamanın sonucunu açıkladı ve adaya veda eden ismi duyurdu.

Buna göre Survivor 2017'de adaya veda eden isim SABRİYE oldu.

Haftalardır adadakiler tarafından üst üste yazılan ancak sürekli sms oylamasından galip ayrılan Sabriye, son sms oylamasında öncekiler gibi bir performans sergileyemedi ve adaya veda eden isim oldu.

Survivor'da büyük finale doğru yaklaşılırken heyecan da giderek artıyor. Yarışmalar daha zorlu, ödüller ise daha da iyi olmaya başladı.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.