Survivor 18 Nisan 2017 Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu (Survivor Kim Elendi?)

Survivor 2017'de sona yaklaşılırken önceki akşam bir eleme heyecanı yaşandı. Sms sonuçlarının belli olduğu bu oylamada adaya veda eden isim açıklandı. İşte Survivor 2017'ye veda eden isim.

Yayınlanma:
Survivor 18 Nisan 2017 Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu (Survivor Kim Elendi?)

Tv 8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor, önceki akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi.

Son yarışmalara girilen Survivor'da artık her eleme bizleri şampiyona bir adım daha yaklaştırıyor. Survivor'da önceki programlarda yapılan dokunulmazlık oyunlarını kaybeden takımlar, Adan konseyine gitti ve oylamalar yapıldı. Oylama sonucu 4 isim eleme potasına kaldı. Eleme potasına kalan 4 isim, 16 Nisan akşamı başlayan oylama ile birlikte eleme heyecanı yaşamaya başladı.

16 Nisan akşamı yapılan son konsey ile eleme potasında olan Berna Keklikler, Sabriye Şengül ve Gökhan Gözükan'a oylama sonucu defa adı yazılan Pınar Saka da eklendi. Bunun üzerine sms oylamasına kalan 4 isim belli oldu ve sms oylamaları başladı.

Survivor'ın 18 Nisan akşamı ekranlara gelen son bölümünde ise sms sonuçları açıklandı ve adaya veda eden isim belli oldu. Sms oylamasına göre en düşük oyu alan kişi olan Pınar Saka oldu ve Saka, adaya veda eden isim oldu.

Pınar Saka Kimdir?

5 Kasım 1985 doğumlu olan Pınar Saka, 100, 200 ve 400 metre kategorilerinde yarışmalara çıkar. İspanya'nın Almeria kentinde düzenlenen 2005 Akdeniz Oyunları'nda 400 m ve 4 x 400m bayrak kategorisinde yarışan Saka, takım arkadaşları Birsen Bekgöz, Özge Gürler ve Binnaz Uslu'yla beraber 3:40.75' dereceleriyle bronz madalyanın sahibi olmayı başardılar.

Survivor'un son bölümünde adaya veda eden Pınar Saka'nın adı, Adan Konseyinde 4 kere yazılmıştı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.