Survivor 2 Mayıs günü adaya veda eden isim belli oldu (Survivor'da kim elendi?)

Survivor'da elenen isim belli oldu. 2 Mayıs akşamı gerçekleşen programda elemeye kalan 4 isim arasından sms oylaması sonucu adaya veda eden isim belli oldu. İşte Survivor'a veda eden isim.

Yayınlanma:
Survivor 2 Mayıs günü adaya veda eden isim belli oldu (Survivor'da kim elendi?)

Ekranların en sevilen ve en çok izlenen programı olan Survivor'da, önceki akşam ekranlara gelen son bölümde eleme heyecanı yaşandı.

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bölümü ile binlerce izleyiciyi ekran başına kilitleyen Survivor'da 2017 sezonunun sonuna doğru yaklaşılırken Survivor'da sona kalan isimlerin şampiyonluk yolunda mücadeleleri devam ediyor. Son haftalara doğru git gide yaklaşılırken her hafta bir aday, Survivor adasına veda ediyor. Peki 2 Mayıs akşamı yayınlanan Survivor'un son bölümünde adaya veda eden isim kim oldu? Survivor'da önceki günlerde yapılan oylama sonrasında eleme potasına kalan isimler Anıl, Berna, Gökhan ve Burçak isimleri olmuştu. Peki bu isimlerden hangisi Survivor'a veda etti? İşte Survivor 2017'ye veda eden isim.

Survivor'un 2 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümünde seyirci oylaması sonucu eleme potasına kalan 4 kişiden Burçak Tuncer adaya veda eden isim oldu.

Burçak Tuncer Kimdir?

6 Nisan 1992 doğumlu olan Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı, Koç burcudur. İlk ve orta öğretimini İzmir'de tamamlayan Tuncer, İzmir Tevfik Fikret Lisesinde lise eğitimini tamamladı. Üniversite eğitimini de İzmir Ekonomi Üniversitesinde Mimarlık bölümünde tamamlayan Burçak Tuncer, Mimarlık yapmaktadır.

Eğitim hayatı boyunca birçok sanat dalı ile ilgilenmiş olan Burçak Tuncer'in resim dalında birçok ödülü vardır. Öte yandan Tuncer, Çeşme Sanat Galerisinde kendi kişisel sergisini de açtı.

Son dakika haberlerinden, magazin haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.