Survivor 2017'de Elenen İsim Belli Oldu (Survivor 4 Nisan Kim Elendi?)

Survivor'da kim elendi? Eleme heyecanının yaşandığı 4 Nisan gecesi bölümünde adaya veda eden isim kim oldu? Survivor oylamasında kim birinci oldu? İşte Survivor'da haftanın puan tablosu ve adaya veda eden isim.

Yayınlanma:
Survivor 2017'de Elenen İsim Belli Oldu (Survivor 4 Nisan Kim Elendi?)

Tv8 ekranlarının en sevilen ve yarışma programları arasında en çok izlenen program olan Survivor 2017'de önceki akşam eleme heyecanı yaşandı. Peki Survivor'da kim elendi? Hangi takımın yarışmacısı hayallerine ve Survivor 2017'ye veda etti? Survivor birleşme partisi önce adaya veda eden isim kim oldu? İşte Survivor'un son bölümünde yaşananlar ve adaya veda eden isim.

Survivor 2017'de eleme heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz gün birer gün ara ile yapılan dokunulmazlık oyunlarında iki takımında birer kez galip gelmesi sonucu hem ünlüler, hem de gönüllüler takımı elenmesi için ikişer aday belirledi. Takımlar arasında yapılan konseyle Survivor'da eleme potasına kalan isimler şu şekilde belirlendi: Berna, Sabriye, Erdi ve Adem.

Eleme heyecanının yaşandığı önceki gece bu 4 isim sms oylamasına kaldı ve kıyasıya bir çekişme yaşandı. Gecenin sonunda sunucu Acun Ilıcalı adaya veda eden ismi açıkladı. Oylama sonucu adaya veda eden isim Erdi Ünver oldu.

Oylama sonucu en az oyu alan Erdi Ünver, Survivor 2017'ye ve hayallerine elveda dedi.

Erdi Ünver Kimdir?

Survivor eleme gecesinde adaya veda eden isim olan Erdi Ünver'in hayatı ise şu şekilde:

İstanbul'un Bayrampaşa İlçesinde yaşamakta olan Ünver, Kırklarelili'dir. Aslen Boşnak olan Erdi Ünver, Sabit Büyükbayrak Lisesi mezunudur. Amatör olarak futbol oynamakta olan Ünver'in asıl hayali ise futbolcu menajerliği yapmaktır.

Survivor Puan Tablosu

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.