Survivor 2017'de Kim Elendi? Survivor'da Elenen Kim? Haftanın Birincileri Belli Oldu

Survivor 2017'de adaya veda eden isim belli oldu. Adaya bu hafta veda eden isim artık açlığa dayanamadığını ve bu yüzden veda ettiğini söyledi. İşte Survivor'da bu haftanın elenen yarışmacısı ve Survivor'da haftanın birincisi.

Yayınlanma:
Survivor 2017'de Kim Elendi? Survivor'da Elenen Kim? Haftanın Birincileri Belli Oldu

Ekranların en sevilen ve en çok izlenen yarışma programı Survivor'un önceki akşam yayımlanan son bölümünde eleme heyecanı yaşandı.

Survivor adasında bu hafta bir ilk yaşandı ve açlığa dayanamadığı için bir yarışmacı, yarışmadan ayrılma kararı aldı. Geçtiğimiz dönem Tv 8 ekranlarında yayınlanan Göz6 adlı yarışma programından Survivor 2017'yekatılım şansı yakalayan isim, artık açlığa dayanamadığını ve bu nedenle Survivor'dan ayrılmak istediğini söyledi.

Survivor'un önceki gece ekranlara gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz yıl Tv 8 ekranlarında yayınlanan Göz6 adlı programda sergiledikleri performans ile Survivor'a katılmaya hak kazanan Erdi Ünver, Berna Keklikler ve Bulut Özdemiroğlu isimleri arasından Bulut Özdemiroğlu, Survivr 2017'ye veda eden isim oldu. Göz6 evinden gelen bu üç isim de bu hafta Gökhan ile birlike eleme potasında bulunuyordu.

Yarışmadan kendi isteği ile ayrılan Bulut Özdemiroğlu, konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı: "Çok uzun süreçten sonra buraya geldim. Burası zor ve keyifli. İnsanın kendini dinleyecek o kadar çok vakti oluyor ki elini kolunu bile nasıl kullanabildiğini öğreniyorsun. Herkes futbolcu, doktor olmak ister ben Survivor olmak istiyordum. Geldim, yaşadım, en azından hedefimi gerçekleştirdim."

Haftanın Birncileri

Sunucu Acun Ilıcalı tarafındna yapılan açıklamada haftanın birincisi 40 puan toplayarak iyi bir performans ortaya koyan Ogeday Girişken oldu. 38 puan toplayan İlhan Mansız haftanın ikincisi olurken 32 puanlı Pınar Saka haftanın üçüncüsü oldu.

İki Ceza Oyunu ve İnanılmaz Ödüller

Acun Ilıcalı, bir iyi bir de kötü haberi olduğunu söyledi. Kötü haberin 2 ceza oyunu olduğunu söyleyen Acun, iyi haberin ise birleşme partisinden sonraki oyunlarda son 10 yılda görülmemiş ödüllerin olacağı.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.