Survivor 2017'ye Veda Eden İsim Olan Şahika Ercümen Kimdir, Nerelidir, Asıl İşi Nedir?

Survivor'a veda eden isim belli oldu. Yapılan sms oylaması sonrasında Şahika Ercümen, adaya veda eden isim oldu. Peki Şahika Ercümen kimdir? İşte Survivor'a veda eden Şahika hakkında detaylı bilgi.

Yayınlanma:
Survivor 2017'ye Veda Eden İsim Olan Şahika Ercümen Kimdir, Nerelidir, Asıl İşi Nedir?

Survivor'da önceki akşam eleme heyecanı yaşanmıştı. Yaşanan eleme sonrasında adaya veda eden isim Şahika olarak açıklandı. Peki Şahika Ercümen kimdir? Nerelidir? İşte Şahika hakkında detaylı bilgi.

16 Ocak 1985 doğumlu olan Şahika Ercümen, Çanakkale doğumludur. Milli Piyango Anadolu Lisesini bitiren Ercümen, Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun oldu. Lisans eğitimini tamamlayan Ercümen, halen yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

Sualtı sporlarına başlamasının hayatının dönüm noktası olduğunu belirten Şahika, sualtı Sporları Milli Takımı’nda sualtı hokeyi, sualtı rugbysi, monopalet ve serbest dalış branşlarında 100 üzerinde ulusal şampiyonluk ve rekorunun yanı sıra 8 tane de Dünya Rekoru sahibidir. Şahika Ercümen, spor kariyeri dışında diyetisyenlik de yapıyor ve sualtı belgeselciliği ile uğraşıyor.

Engelliler ile dalış, nesli tükenmekte olan canlılar ve doğanın korunması gibi sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak görev alan Şahika, pek çok kurum ve kuruluş için başarı ve motivasyon seminerleri de vermektedir.

Şahika Ercümen Survivor 2017'ye katılma sebebi hakkında da şu ifadelerini kullanıyor: “inanırlarsa her şeyi yapabileceklerini göstermek” ve “insanlara ilham olmak” olarak tanımlıyor. En büyük amacını ise; “Survivor'da yarışırken hayallerimi daha büyük kitlelerle paylaşıp birlikte çoğaltmak”

Önceki akşam yapılan oylama sonrasında Şahika adaya veda eden isim oldu.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, magazin haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.