Survivor 2017'ye Veda Eden Sedat Kaputu (Çılgın Sedat) Kimdir?

Survivor 2017'de adaya veda eden isim Sedat Kapurtu oldu. Peki Sedat Kapurtu kimdir? Çılgın Sedat olarak bilinen Sedat Kapurtu'nun asıl işi nedir?

Yayınlanma:
Survivor 2017'ye Veda Eden Sedat Kaputu (Çılgın Sedat) Kimdir?

Survivor'da önceki gece yapılan ada konseyinde elenen isim belli oldu.

Eleme potasına kalan 4 isim arasından Survivor 2017'ye veda eden isim açıklandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı, bir önceki akşam konseyde toplanmış ve konseyde yazdıkları isimler ile eleme potasına kimin kalacağına karar vermişti. Konseyde yazılan isimlerden en çok yazılanları, sms oylamasına kaldı ve adaya veda eden isim bu şekilde belirlendi.

Dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından yapılan konseylerde eleme finaline kalan isimler Şahika, Sedat, Furkan ve Pınar şeklinde belli oldu. Eleme finaline kalan bu 4 isim arasından Sedat Kapurtu, adaya veda eden isim oldu.

Sedat Kapurtu (Çılgın Sedat) Kimdir?

1 Kasım 1973 yılında İstanbul'da dünyaya gelen ünlü şarkıcı Sedat Kapurtu, magazin dünyasında daha çok çılgın sedat olarak bilinir.

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde 4 yıl eğitim alan, kendini bir süre burada sanatsal faaliyetlerle kendini geliştiren Kapurtu, daha sonra tar ve cümbüş çalarak müzik hayatına başlangıç yapmıştır. Bağlama, kanun, bateri, davul ve klavye çalabilmektedir.

Profesyonel futbol yaşantısına 1 Eylül 2008'de Zeytinburnuspor'da başlayan Sedat Kapurtu'nun futbol hayatı kısa sürdü ve 1 Temmuz 2011'de son verdi. Kardeşi Vedat Kapurtu 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'da top koşturmaktadır.

Özel yetenekleri ise şu şekilde sıralanmaktadır: Tekwondo, karate ve kick boks sporcusu, Muay Thai hakemi.

Eserleri

2000: Delikanlı Gibi

2002: Bastıra Bastıra Aşk

2007: Sıraç Bebeğime

2014: Bir Daha Mı Tövbe

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.