Survivor 2020 Yeni Takım Dağılımı Acun Ilıcalı tarafından Açıklandı

Ünlüler ve Gönüllüler takımında  yeni dağılımını Acun Ilıcalı açıkladı. Ilıcalı Her iki takımında bundan sonra yeni bir düzen içerisine girdiğini duyurdu.Survivor 2020 Yeni takım  15 Nisan akşamı mücadeleye...

Yayınlanma:
Survivor 2020 Yeni Takım Dağılımı  Acun Ilıcalı tarafından Açıklandı

Ünlüler ve Gönüllüler takımında  yeni dağılımını Acun Ilıcalı açıkladı. Ilıcalı Her iki takımında bundan sonra yeni bir düzen içerisine girdiğini duyurdu.

Survivor 2020 Yeni takım  15 Nisan akşamı mücadeleye çıkacaklar. Ünlüler takımından Gönüllüler takımına Berkan geçti. Gönüllüler takımından Ünlüler takımına ise Yunus Emre geçti.

Acun Ilıcalı Dün Akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımındaki yer değişimini duyurdu. Buna göre ilk yarışmacı takımlarına geçiş yaptı

Survivor Takımlarının son hali

Ünlüler 

Sercan Yıldırım

Aycan Yanaç

Ersin Korkut

Elif Gönen

Mert Öcal

Yunus Emre Özden

Aşkım Burçe Tunay

Ezgi Hocaoğlu

Gönüllüler

Barış Murat Yağcı

Cemal Can Canseven

Evrim Keklik

Nisa Bölükbaşı

Gizem Birdan

Yasin Obuz

Sadık Ardahan Uzkanbaş

Berkan Karabulut

14 Nisan Survivor'da İletişim Oyununu Kim Kazandı ?

Her hafta Salı günleri oynanan iletişim oyunu için Ünlüler ile Gönüllüler karşı karşıya geldi. Uzun zamandır görüşemedikleri, haber alamadıkları, aileleri ve dostları ile iletişim kurmak isteyen takımlar, zorlu parkurda nefes kesen bir mücadele verdiler. Günün sonunda ise Survivor  iletişim oyununu kazanan takım Ünlüler oldu.

13 Nisan Survivor'da Ödül Oyununu Kim Kazandı ?

16 Şubat’ta başlayan Survivor 2020’de iki ay sonunda Ünlüler ve Gönüllüler takımından sekizer kişi birleşme partisine kalmayı başardı. Survivor'ın  16 yarışmacısı, birleşme partisi ile rüya gibi iki gün geçirdi. Son olarak şarkı yarışması sonrasında yarışmacılar adalarına geri döndüler. 13 Nisan 2020 Survivor  45. bölümde ise takımlar, kumda voleybol oynayarak ödülü kazanmak için mücadele etti. Voleybol oyununda takımlar, üçer kişilik takımlar ile sahaya çıktı. Beş sayı alan takım bir puan kazanmış oluyordu. Bu şekilde 10 puanı toplayan takım, oyunu kazanmış oldu. Gerilimin, tartışmanın yoğun, heyecanın yüksek olduğu Survivor voleybolu ödül oyununu kazanan takım Gönüllüler takımı oldu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.