Survivor 2020'de Elenen İsim Belli Oldu

Heyecanla izlenenTV 8 ekranlarının  yarışma proğramı Survivor 2020 Eleme heyecanının yaşandığı bölümde kimin veda edeceğini SMS oylamasıyla belirlendi.

Yayınlanma:
Survivor 2020'de Elenen İsim Belli Oldu

Heyecanla izlenenTV 8 ekranlarının  yarışma proğramı Survivor 2020 60. bölümüyle ekranlardaydı. Eleme heyecanının yaşandığı bölümde kimin veda edeceğini SMS oylamasıyla belirlendi.

Cumartesi ve Pazar günlerin de halk oylaması yapılıyor. çıkan sonuca göre elenen isim belli oluyor. Dokunulmazlığı kaybeden gönüllülerin ada konseyinde çıkardıkları eleme adayı Gizem olurken , ada oylamasında en çok adı çıkan Yunus Emre ise ünlülerin ilk eleme adayı oldu.

Bu haftanın ilk eleme adayları Gizem ve Yunus Emre olmuştu. Haftanın  birincileri açıklandıktan sonra ünlüler takımında ise ilk 2'de yer alan isimlerden Aycan Ersın'i seçti Mert ise Sercan'ın ismini söyledi.

Gönüllü'ler takımında ise ilk 32te yer alan isim Cemal Can Yasin'in ismini verdi. Barış ise Ardahan'ı aday gösterdi. Böylelikle Yasin, Ardahan, ve Gizem haftanın eleme adayı oldu.

Survivor 2020'nin  veda eden ismi Acun Ilıcalı tarafından SMS oylaması sonucuna göre  o ismin Gizem olduğunu açıkladı.

r'ın bu akşamki bölümünde gözler adaya veda edecek isme çevrilmişti. Acun Iıcalı SMS oylaması sıralaması ile adaya veda eden ismin Gizem olduğunu açıkladı

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.